Last news in Fakti

22 Септември, 2014 10:33 562 0

Бенфика с победа, Порто - с равен

  • бенфика-
  • порто-
  • португалия

Шампионите вече са едноличен лидер в класирането

Бенфика с победа, Порто - с равен - 1
Снимка: БТА/ AP

Португалският шампион Бенфика победи с 3:1 гостуващия Морейрензе и излезе начело е класирането след петия кръг на футболното първенство на Португалия.

Гостите поведоха в 16-а минута след попадение на Жоао Педро, но в 56-а минута останаха с човек по-малко на терена след червен картон на Марсело Оливейра. Елисеу Перейра изравни в 69-а минута, а шампионите стигнаха до успеха с голове на Макси Перейра в 77-а и на Лима от дузпа в 83-а минута.

Другият голям фаворит за трофея в Португалия Порто завърши 0:0 с гостуващия Боатиста, а Витория Гимараеш направи 1:1 с Пасош Ферейра, а Рио Аве загуби с 1:2 от Арука. Така Бенфика има аванс от 13 точки на върха в класирането, с две повече от Витория Гимараеш и Порто.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА