Last news in Fakti

22 Септември, 2014 13:00 1 073 0

Моу: Любовта на Лампард към Челси свърши

  • моуриньо-
  • лампард-
  • любовта

Мениджърът коментира гола на футболиста във вратата на бившия му тим

Моу: Любовта на Лампард към Челси свърши - 1
Снимка: БТА/AP

Наставникът на Челси Жозе Моуриньо не пропусна да коментира попадението на бившия футболист на "сините" от Лондон Франк Лампард във вратата на неговия тим в дербито с Манчестър Сити на "Етихад".

"Лампард е играч на Манчестър Сити. Аз не вярвам в приказките за любовта във футбола. Възможно е да съм прекалено прагматичен. В момента, в който той реши да премине в Манчестър Сити любовната му история с Челси приключи", заяви Моуриньо.
Самият Лампард призна, че се чувства доста объркан след гола си във вратата на любимия Челси, който донесе равенството на Сити. "Не очаквах да вкарам гол в този мач. С влизането ми чух как феновете на Челси скандират моето име. Развълнувах се. Мога да кажа, че не по този начин исках да се сбогувам с тях", каза Лампард.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА