Last news in Fakti

22 Септември, 2014 17:52 1 601 0

БФС спря правата на Велислав Вуцов

  • велислав вуцов-
  • бфс-
  • ботев пловдив

Той няма да води Ботев Пловдив в мача срещу Локомотив Мездра

БФС спря правата на Велислав Вуцов - 1
Снимка: БТА

Дисциплинарната комисия на БФС спря правата на треньора на Ботев Пловдив Велислав Вуцов.

Това ще рече, че Вуцов няма да може да води Ботев в мача срещу Локомотив Мездра в турнира за Купата на България. Той ще трябва да се яви и на следващото заседание на комисията в петък. Ако тогава се реши, че той не заслужава допълнителна санкция. Вуцов ще може да води „канарчетата“ в пловдивското дерби срещу Локомотив в тази събота.

Наказанието е заради спречкване на треньора с един от феновете на Марек в мач от последния кръг на А група. Отборът на Марек пък е глобен с 1000 лева за хвърляни предмети по време на мача.

В същото време стана ясно, че защитникът на Левски Аймен Белаид ще пропусне само един мач. Той получи червен картон в мача на „сините“ срещу Хасково. Имаше опасност той да пропусне и срещата с Лудогорец, но сега няма да играе само в мача срещу Спартак Варна от турнира за Купата на страната.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА