22 Септември, 2014 18:30 1 325 0

Уго Санчес: Ди Мария е незаменим

  • уго санчес-
  • анхел ди мария-
  • реал мадрид

Според него аржентинецът е имал голям принос към отбора

Уго Санчес: Ди Мария е незаменим - 1
Снимка: БТА/AP

Легендата на Реал Мадрид Уго Санчес изрази недоволството си от продажбата на Анхел Ди Мария на Манчестър Юнайтед.

Пред вестник „Ас“ Санчес заяви, че Ди Мария е незаменим футболист, но че в същото време няма как да се купуват качествени футболисти, без да се продадат други такива.

„Трудно е да се каже как продажбата на Ди Мария и Алонсо ще се отрази на Реал. Трудно е да харчиш и да харчиш, без да продаваш. Това е въпрос на мениджмънт.  Вероятно Анчелоти е искал Ди Мария и Алонсо да останат. Особено Ди Мария, тъй като има играчи, които биха могли да заменят Алонсо.  Ди Мария е един от най-добрите футболисти в света и наистина помагаше на Реал. Сметките обаче трябваше да бъдат направени.“


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА