22 Септември, 2014 20:16 977 4

Стойчо Младенов: Удрят ни, за да мълчим

  • стойчо младенов-
  • бфс-
  • цска

Треньорът на ЦСКА продължи войната си с БФС

Стойчо Младенов: Удрят ни, за да мълчим - 1
Снимка: БТА/AP

Стойчо Младенов продължи с атаката си срещу БФС.

От началото на сезона треньорът на ЦСКА не е спрял да се оплаква от преднамерено съдийство срещу неговия отбор и умишлено вдигане на картони срещу неговите играчи. В интервю пред TV7  Младенов дори се закани да започне да вади видео материали, като доказателство за съдийските грешки срещу неговия отбор.

"Удрят ни, за да ни кажат да мълчим. Няма да мълчим, ще почнем да вадим видеоматериали.  Нека цяла България да види за какво става дума . Ама не само за нашия отбор ще извадим, ще покажем как се свири и на други отбори. Иска ми се да има феърплей до края на първенство. И нека Лудогорец, най-успешният клуб в последните години, да даде инициативата за честна игра във всяко едно отношение.“


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 диан

    0 0 Отговор
    те пак да викат за стяуа
    да подкрепят ливърпул както каза тоя на снимката
    за реал не се знае каква глупост подготвят
    а после защо ги мрази цял народ
  • 2 4арвена правда

    0 0 Отговор
    Крилатата фраза на Маяковски гласи: Когда усльiйшим Ленин мьiй панимаем Партия, когда усльiйшим Партия мьiй панимаем Ленин. # Преведено на български : Когато чуем стойчо младенов ние разбираме LA.NO, когато чуем LA.NO ние разбираме стойчо младенов. # Забележка: Същото важи и за Наско Илиянов Раев.
  • 3 Валентин Петров

    0 0 Отговор
    абе да те ударят някъде.........................на "векилски" или до ТЕЦ "София"...................
  • 4 1912

    0 0 Отговор
    НЕ СПРЯ ДА СЕ ОПЛАКВА ГОСПОДИНА, НО НЕ НАУЧИ ФУТБОЛИСТИТЕ СИ ДА ИГРАЯТ БЕЗ ФАЛ-ЧИСТО. ЗА РЪГБИ ТРЕНЕР Е ПЕРФЕКТЕН