Last news in Fakti

23 Септември, 2014 10:29 1 187 2

Стоичков направи интервю с Роналдиньо (видео)

  • роналдиньо-
  • стоичков-
  • интервю-
  • барселона

Поводът бе първият гол на бразилеца в Мексико

Стоичков направи интервю с Роналдиньо (видео) - 1
Снимка: БТА/АР
Легендите на Барселона Христо Стоичков и Роналдиньо участваха в 30-минутно интервю, посветено на първия мач на бразилеца за новия му клуб Керетаро. Камата влезе в ролята на интервюиращ, взимайки ексклузивното интервю за мексиканската телевизия "Унивижън". Роналдиньо се представи отлично в първия си мач, като дори се разписа при успеха с 4:1 над Чивас в Гуадалахара.

"Срещнахме се две "Златни топки", много неща имаше за казване", сподели Стоичков за вестник "Труд".

"Роналдиньо каза, че е изключително щастлив да бъде част от мексиканския шампионат. Тук се опитаха да изкарат, че дошъл за пари. Глупава работа - Роналдиньо има достатъчно пари. Играе за удоволствие и го показа още в първия си мач."

Една от основните теми се прехвърлила след интервюто и в личния разговор между двамата - силния старт на Барселона в Ла Лига. Легендите на каталунците били видимо доволни от "блаугранас" и анализирали със задоволство ситуацията в испанското първенство.

Накрая Роналдиньо помолил Стоичков по-често да отскача за неговите мачове, за да са все така впечатляващи като в дебюта му. Освен гола от дузпа бразилската мегазвезда се отличи и с виртуозна асистенция.

 

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Симеон Тасев

    0 0 Отговор
  • 2 Shmeker

    1 0 Отговор
    Най-много съм се кефил на изпълненията на Роналдиньо и на Стоичков