Last news in Fakti

23 Септември, 2014 12:27 1 146 0

Херо ще гони испанците от Левски

  • херо-
  • левски-
  • гонене-
  • аниете-
  • бедоя

Нарочени за гонене са Мигел Бедоя и Антонио Аниете

Херо ще гони испанците от Левски - 1
Снимка: БТА/АР На снимката: Антонио Аниете
Бъдещият треньор на Левски Димитър Димитров-Херо иска да разкара испанците Мигел Бедоя и Антонио Аниете, пише вестник "Тема спорт". Херо взел решението след победата на "сините" с 4:1 над Хасково през уикенда. Специалистът е вкарал испанците в списъка, в който фигурират няколко български играчи, както и Аймен Белаид. Поради тази причина спортно-техническият директор Георги Иванов е преустановил опитите да предоговаря нови заплати с чужденците.

Аниете пристигна на "Герена" като водещ реализатор на второто ниво на гръцкия футбол и получи месечна заплата от 8 хиляди евро. След като Пепе Мурсия бе освободен от треньорския пост, сънародниците му не се радват на особено доверие от страна на настоящия щаб.

Аниете често търпи критики от временния треньор Георги Иванов, а в последните два мача вече бе резерва. Испанецът вкара и на Славия, и на Хасково, след като се появяваше през второто полувреме, но въпреки това не може да впечатли претенциозния спортно-технически щаб.

Ситуацията с Бедоя пък е по-зле. Херо бил категоричен, че футболист с подобни физически данни не се вписва в концепцията му. Аниете парафира контракт за една плюс една година с Левски и ще стане част от дългия списък с освободени играчи, на които клубът плаща неустойка. Бедоя пък се обвърза с клуба от стадион "Георги Аспарухов" за две години и преговорите с неговите агенти за прекратяване на контракта ще бъдат по-тежки.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА