Last news in Fakti

23 Септември, 2014 18:33 733 0

Барса, Юве, Рома и Кьолн – кралете на отбраната

  • кралете на отбраната-
  • барселона-
  • рома-
  • кьолн-
  • ювентус

Титли се печелят с желязна защита

Барса, Юве, Рома и Кьолн – кралете на отбраната - 1
Снимка: БТА/ AP

Барселона, Ювентус, Рома и Кьолн са единствените отбори, които все още не са допуснали гол от началото на сезона в своите първенства.

Каталунците започнаха като по учебник шампионата в испанската Примера дивисион. Възпитаниците на Луис Енрике записаха четири победи от четири мача с голова разлика 11:0. Барселона победи Елче, Виляреал, Атлетик (Билбао) и Леванте, а освен това се справи с АПОЕЛ в Шампионската лига, отново с чиста мрежа.

В италианската Серия „А” по всичко личи, че Ювентус и Рома ще се борят за скудетото. „Вълците” записаха три победи от трима мача с голова разлика 5:0, докато шампионите от Торино извоюваха три успеха с голова разлика 4:0, припомня Goal.com.

Изненадващо или не, германският Кьолн също попада в тази класация. Тимът е единственият в Бундеслигата, който все още не е допуснал гол. Кьолн записа три равенства и една победа с голова разлика 2:0.

Във френската Лига 1 „кралете на отбраната” са Лил, които от шест мача са инкасирали само един гол в собствената си врата. За сравнение водачът в класирането Марсилия е допуснал шест гола. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА