Last news in Fakti

29 Септември, 2014 19:00 739 0

Ливърпул иска Марек Хамшик

  • марек хамшик-
  • ливърпул-
  • наполи

Червените ще се борят за подписа на футболиста на Наполи през зимата

Ливърпул иска Марек Хамшик - 1
Снимка: БТА/AP

Ливърпул се надява да привлече словашкия плеймейкър Марек Хамшик през зимата, съобщи „Дейли Мирър“.

Хамшик е един от основните реализатори на италианския Наполи през последните години, като през миналия сезон отбеляза 6 гола и даде 6 асистенции. В момента обаче той не е в най-добрата си форма, а тимът от Неапол се движи на незадоволителното 8-мо място в Серия А.

Очаква се през зимата от Наполи да се опитат да привлекат нови футболисти, за да може формата на тима да се вдигне. За да си осигурят допълнителни средства за селекция  най-вероятно италианците ще пуснат словака на трансферния пазар.

В същото време в Ливърпул изпитват сериозни затруднения в нападение от началото на сезона, като от „Анфийлд“ се надяват именно Хамшик да решението за този проблем. Все още не се съобщава с каква сума са готови да се разделят англичаните, за да привлекат Хамшик.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА