30 Септември, 2014 16:26 651 0

Неделчо Матушев напусна Локомотив (Пловдив)

  • неделчо матушев-
  • локомотив пловдив

Днешните две тренировки ще бъдат водени от Христо Колев

Неделчо Матушев напусна Локомотив (Пловдив) - 1
Снимка: БТА

Треньорът на Локомотив (Пловдив) Неделчо Матушев напусна поста си. Новината бе съобщена официално в сайта на „черно-белия“ тим. От клуба съобщиха, че днешните тренировки ще бъдат водени от досегашния помощник-треньор Христо Колев.

„На проведеното късно снощи (29 септември) заседание на Управителния съвет на ПФК Локомотив Пловдив старши треньорът Неделчо Матушев заяви, че в отбора е нужна промяна и в името на Локомотив се оттегля от своя пост. Управителният съвет благодари на г-н Матушев за безрезервно свършената работа в много трудна и екстремна обстановка, в която се наложи да събира и сглобява отбор. Днешните две тренировки на Локомотив Пловдив ще бъдат водени от досегашния помощник-треньор Христо Колев“, се казва в съобщението.

Матушев пое „смърфовете“ в началото на сезона и започна добре сезона, печелейки пет точки в първите си три мача. След това обаче Локомотив влезе в негативна серия, а последното разочарование за феновете бе загубата от градския съперник Ботев.

Освен това пловдивските „железничари“ не са вкарвали гол в последните си шест мача от българското първенство и в момента заемат 11-ата позиция във временното класиране. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА