Last news in Fakti

30 Септември, 2014 18:00 653 0

Диего Симеоне: Мачът с Ювентус е финал

  • атлетико мадрид-
  • ювентус-
  • диего симеоне

Ако Атлетико загуби утре от Ювентус, може да се прости с участието си в Шампионската лига

Диего Симеоне: Мачът с Ювентус е финал - 1
Снимка: БТА/ AP

„Двубоят с Ювентус е финал за нас“, заяви треньорът на Атлетико (Мадрид) Диего Симеоне преди утрешния сблъсък между двата тима от Шампионската лига.

Испанският шампион, който през миналия сезон игра и финал в „лигата на богатите“, ще търси задължителна победа срещу торинци, след като загуби първия си мач от Група „А“ срещу Олимпиакос.

„Ювентус е отбор, който винаги е работил добре и от който трудно се печелят точки. Утре ще играем мач от най-високо ниво и ще се опитаме да спечелим трите точки“, сподели наставникът на „дюшекчиите“, цитиран от Football-Italia.net.

„Имам огромен респект и уважение към Ювентус. Не смятам, че те ще играят на контраатака”, заяви още Диего Симеоне.

Атлетико приема „бианконерите“ на „Висенте Калдерон“, докато в другия двубой от групата шведският Малмьо е домакин на гръцкия гранд Олимпиакос.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА