Last news in Fakti

30 Септември, 2014 18:34 739 1

Дерменджиев: Изобщо не се притеснявам от разликата в класите

  • георги дерменджиев-
  • лудогорец-
  • реал мадрид-
  • шампионска лига

Дерменджиев заяви, че отборът му ще излезе срещу Реал, за да покаже най-доброто от себе си

Дерменджиев: Изобщо не се притеснявам от разликата в класите - 1
Снимка: БТА

„Изобщо не се притеснявам от разликата в класите! Чест е за нас е да играем срещу такива футболисти. Това е един галактически отбор, но моите футболисти са подготвени. Те трябва да са спокойни. Знаят, че играят срещу най-добрите футболисти, но трябва да дадат най-доброто от себе си“, заяви треньорът на Лудогорец Георги Дерменджиев преди утрешния сблъсък с Реал (Мадрид) в Шампионската лига.

Дерменджиев заяви, че загубата от Левски в последния кръг на „А“ група е забравена. „Това е мач, който играхме преди дни и вече е в историята. Мислим напред. Нашият отбор е на четири години, какво ли щеше да бъде, ако има стогодишна история?“, попита той. 

Българските шампиони ще бъдат подкрепени от над 40 хиляди души на Националния стадион „Васил Левски“ в столицата в първия си домакински мач от груповата фаза на турнира срещу Реал.

Героят на тима Козмин Моци, който класира отбора с прекрасните си спасявания в плейофите срещу Стяуа, сподели, че е уверен преди сблъсъка с Реал:

„Играем срещу най-големия отбор в света. Но сме уверени, че можем да играем както срещу Ливърпул. Ще бъде трудно, но ще се борим“, сподели румънският футболист на официалната пресконференция на Лудогорец.

„Ако играем като отбор, можем да спрем най-добрите футболисти в света. Фокусиран съм само за мача с Реал, опитвам се да не мисля за дузпите със Стяуа“, каза още Моци.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Autohouse Randm

    0 0 Отговор
    ti i ot Levski nese pritesniavashe