Last news in Fakti

30 Септември, 2014 19:03 814 1

Анчелоти: Няма да подценим Лудогорец

  • карло анчелоти-
  • реал мадрид-
  • лудогорец-
  • подценяване

Анчелоти заяви, че срещу Лудогорец ще пусне най-силния си състав

Анчелоти: Няма да подценим Лудогорец - 1
Снимка: БТА/ AP

„Лудогорец е много добър отбор и ще извадим най-силния си състав, няма да ги подценим“, заяви треньорът на Реал (Мадрид) Карло Анчелоти на официалната пресконференция преди утрешния сблъсък в Шампионската лига.

Българските шампиони се изправят от 21:45 часа на Националния стадион „Васил Левски“ срещу настоящия носител на трофея от турнира.

„Очаквам да срещнем същия отбор, който наблюдавахме и който разучавахме. Те играят много динамично и също успяват да притиснат съперника си“, сподели наставникът на испанския колос.

Футболистът на Реал Иско пък заяви, че очаква най-силното оръжие на Лудогорец да е публиката.

„Най-силният фактор, който може да повлияе утре на мача, е публиката и подкрепата, която ще получи Лудогорец от трибуните. Знам как се представиха българите срещу Лудогорец“, сподели играчът на „белия балет“.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 auuu

    1 0 Отговор
    Ай момчета, утре печелите мача и влизате в историята... Искам да покажете на тия испанци как се играе за малко пари с много хъс. Успех