Last news in Fakti

30 Септември, 2014 20:52 704 0

Мюлер донесе победа на Байерн срещу ЦСКА (Москва)

  • цска москва-
  • байерн мюнхен-
  • шампионска лига

Цял мач за ЦСКА изигра Георги Миланов

Мюлер донесе победа на Байерн срещу ЦСКА (Москва) - 1
Снимка: БТА/ AP

Байерн (Мюнхен) победи ЦСКА (Москва) с 1:0 в среща от втория кръг на груповата фаза на Шампионската лига. Двубоят от група „Е” се игра на „Арена Химки” в Химки, а единственият гол в срещата бе дело на нападателя на баварците Томас Мюлер.

25-годишният играч се разписа в 22-ата минута от дузпа. Руснаците се опитаха да отговорят на немците, но до края на мача не успяха да изравнят и допуснаха втора поредна загуба. Цял мач за ЦСКА изигра българският футболист Георги Миланов, който бе привлечен от „армейците” преди година от Литекс.

Байерн записа втора поредна победа в групата си, след като преди две седмици се наложи у дома над Манчестър Сити с 1:0. От 21:45 часа „гражданите” приемат намиращия се в прекрасна форма тим на Рома.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА