Last news in Fakti

30 Септември, 2014 23:43 1 012 0

ПСЖ победи Барселона на „Парк де Пренс”

  • псж-
  • барселона-
  • шампионска лига

Съставът на Лоран Блан бе без контузената си звезда Златан Ибрахимович

ПСЖ победи Барселона на „Парк де Пренс” - 1
Снимка: БТА/ AP

Френският шампион ПСЖ победи Барселона с 3:2 в среща от втория кръг на груповата фаза на Шампионската лига, играна в Париж.

Давид Луис даде преднина на домакините още в 10-ата минута, възползвайки се центриране на Лукаш и грешка в отбраната на каталунците. Още в следващата атака обаче Лионел Меси изравни резултата след многоходова комбинация и асистенция от Иниеста. В 26-ата минута парижани поведоха отново, а точен бе Верати. Италианският национал вкара с глава след центриране от корнер.

В 54-ата минута ПСЖ поведе с 3:1 след гол на Матуиди. Две минути по-късно Неймар върна едно попадение, но до края на срещата каталунците не успяха да изравнят и записаха първо поражение от началото на сезона. В другата среща от тази група кипърският АПОЕЛ и Аякс завършиха при равенство 1:1.

В група „Е” Манчестър Сити не успя да победи Рома у дома, завършвайки наравно 1:1. „Гражданите” поведоха още в 4-ата минута с гол от дузпа на Агуеро, но легендарният Франческо Тоти изравни в 23-ата минута. Англичаните имат една спечелена точка от два мача, докато римляните са с 4. Байерн е водач в групата с пълен актив от 6 точки, докато ЦСКА (Москва) няма спечелена такава.

Вижте всички резултати от изиграните днес мачове в Шампионската лига:

Група „E”: ЦСКА Москва (Русия) – Байерн Мюнхен (Германия) 0:1
Група „E”: Манчестър Сити (Англия) – Рома (Италия) 1:1
Група „F”: ПСЖ (Франция) – Барселона (Испания) 3:2
Група „F”: АПОЕЛ (Кипър) – Аякс (Холандия) 1:1
Група „G”: Спортинг Лисабон (Португалия) – Челси (Англия) 0:1
Група „G”: Шалке 04 (Германия) – Марибор (Словения) 1:1
Група „H”: Шахтьор Донецк (Украйна) – Порто (Португалия) 2:2
Група „H”: БАТЕ Борисов (Беларус) – Атлетик Билбао (Испания) 2:1


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА