Last news in Fakti

1 Октомври, 2014 10:10 903 0

Президент и премиер ще подкрепят Лудогорец

  • росен плевнелиев-
  • лудогорец-
  • георги близнашки-
  • национален стадион

Тази вечер Лудогорец приема настоящия носител на трофея от ШЛ Реал Мадрид

Президент и премиер ще подкрепят Лудогорец - 1
Снимка: БТА

Тази вечер в 21:45 часа българският шампион Лудогорец приема на Националния стадион „Васил Левски“ Реал (Мадрид) в среща от груповата фаза на Шампионската лига. Във ВИП ложата ще седнат президентът на страната ни Росен Плевнелиев, министър-председателят Георги Близнашки, както и всички министри от служебния кабинет, пише вестник „7 дни спорт“.

На трибуните ще бъдат и 1300 привърженици на испанския тим, а треньорите на двата отбора ще заложат на най-доброто, с което разполагат. Двубоят се очаква с огромен интерес, тъй като в София идва един от най-великите отбори в историята, както и настоящ носител на трофея от „лигата на богатите“.

В първия си мач от група „B“ Лудогорец игра прекрасно на един от най-митичните стадиони „Анфийлд“, но загуби в последните секунди на двубоя. Реал, от своя страна, прегази Базел с 5:1 на своя „Сантяго Бернабеу“.

Тази вечер ще се изиграят още седем двубоя от груповата фаза на Шампионската лига. В един от най-интересните миналогодишният финалист Атлетико (Мадрид) приема на своя стадион италианският шампион Ювентус.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА