Last news in Fakti

1 Октомври, 2014 10:22 1 008 0

Нови опашки пред Националния стадион за последните 200 билета

  • билети-
  • лудогорец-
  • реал мадрид-
  • шампионска лига

Билетите са останали непродадени от квотата за фенклубовете на Лудогорец

Нови опашки пред Националния стадион за последните 200 билета - 1
Снимка: БТА

Нови опашки за билети се извиха пред касите на Националния стадион „Васил Левски“ в София. Лудогорец пусна допълнителни 200 входни талона за двубоя срещу Реал (Мадрид) тази вечер от 21:45 часа.

Билетите са за т.нар. „лъвчета“ на стадиона (ъгловите сектори) и за сектор „Б“, съобщи News7. Бройките са останали от неизпълнени заявки на фенклубовете и ще се продават само пакетни билети и за трите мача на разградчани.

Касите на Националния стадион отвориха в 10:00 часа, а около стотина души се бяха събрали пред тях три часа по-рано.

Специално за мача в Шампионската лига Столична община въведе някои промени в движението в центъра преди и по време на двубоя. Заради провеждането на срещата са забранени влизането, престоят и паркирането на автомобили около Националния стадион от 7:00 часа на 1 октомври до приключване на мача. Ограничението обхваща също така алеите около „Васил Левски“. От Столичната община допълват, че някои линии на градския транспорт ще се движат с удължено работно време. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА