Last news in Fakti

1 Октомври, 2014 10:48 2 265 0

Арестуваха плувеца Майкъл Фелпс

  • майкъл фелпс-
  • арест

Освен в нетрезво състояние, Фелпс е карал и с превишена скорост

Арестуваха плувеца Майкъл Фелпс - 1
Снимка: БТА/ AP

Легендарният плувец Майкъл Фелпс, носител на 18 златни олимпийски медала, е бил арестуван, съобщи Си Ен Ен.

Американецът е бил хванат да кара с превишена скорост и в нетрезво състояние в Балтимор, в родния му щат Мериленд. Фелпс е бил задържан през нощта на понеделник срещу вторник, а след известно време е бил освободен.

Плувецът побърза да се извини в социалните мрежи, заявявайки, че искрено съжалява: „Знам, че думите ми могат да не означават много, но дълбоко съжалявам и се извинявам на всички, които предадох с действията си“.

През 2004 година Майкъл Фелпс отново бе арестуван за подобно провинение и получи 18 месеца пробация. Тогава той също се извини за постъпката си.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА