Last news in Fakti

2 Октомври, 2014 01:02 1 065 1

Георги Дерменджиев: Малко не ни стигна

  • георги дерменджиев-
  • лудогорец-
  • реал мадрид

Наставникът на Лудогорец отказа да коментира съдията Крейг Томпсън

Георги Дерменджиев: Малко не ни стигна - 1
Снимка: БТА


Треньорът на Лудогорец Георги Дерменджиев изрази съжаление, че неговият отбор не е успял да измъкне равенство от Реал Мадрид.

Кралският клуб победи българските шампиони с 1:2 в мач от груповата фаза на Шампионската лига. Дерменджиев отказа да коментира шотландския съдия Крейг Томпсън, който отсъди цели две дузпи в полза на Реал, една от които беше изключително спорна.

„Има за какво да се съжалява. Играхме спокойно и уверено. Каквото и подценяване да има от Реал, играхме футбол. Нека не коментираме съдиите, мен ме интересува отборът. Пак за малко не ни стигна да вземем точка, и то от Реал Мадрид. Получи се един добър мач, резултатът можеше да е по-добър за нас.
Във футбола е така, с Ливърпул загубихме мача за 30 секунди. Тук пак имахме шанс да бъде равен.

Аз и българските съдии не ги коментирам, камо ли тези в Шампионска лига. Имахме очарователна и интелигентна публика, дошла от цяла България. Ние имаме възможности и срещу Ливърпул, и срещу Базел.“


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Shmeker

    0 0 Отговор