Last news in Fakti

2 Октомври, 2014 16:59 821 2

Томов: Стивън Ло ще дава пари за ЦСКА

  • ло-
  • томов-
  • задължения-
  • цска

Ще се изплатим с Емил Гъргоров, заяви шефът на ЦСКА

Томов: Стивън Ло ще дава пари за ЦСКА - 1
Снимка: БТА/АР
Милиардерът от Хонконг Стивън Ло със сигурност ще помага на ЦСКА. Това обяви Александър Томов при представянето на златната и бронзовите обувки, спечелени от Петър Жеков. Както е известно, Стивън Ло има планове за изграждане на мегапроект Света София близо до Елин Пелин. 
 
"Стивън Ло със сигурност ще ни помага. Очаквам този проект Света София да допринесе много за благото на ЦСКА. Не крия, че с него е свързано и обявяването на генералния ни спонсор. Нямам намерение да слагам на екипите някакви неща за по 100-200 хиляди лева", сподели Томов. 
 
"Нашите адвокати спечелиха делата около Нилсон и Тенгариня. Но това е нещо нормално, просто някое от 150-те срещу нас. Решението на съда все още не е окончателно, но това бяха най-скъпите дела", добави Томов.
 
"Колкото до Гъргоров - няма проблеми при него, ще му платим. Няма притеснения, просто имаме малки разминавания с него за сумите. Колкото до сектор "Г", днес очаквам да дойде инспекция и в петък да отворим трибуните му за мача с Ботев", сподели още Томов.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Autohouse Randm

    1 0 Отговор
    haha
  • 2 Мони НСА

    0 0 Отговор
    тоя пак ще ги обере