Last news in Fakti

2 Октомври, 2014 17:29 1 142 0

Дани Алвес: Ще играя за английски клуб

  • барселона-
  • трансфер-
  • алвес

Бъдещето на защитника на Барса е ясно

Дани Алвес: Ще играя за английски клуб - 1
Снимка: БТА/АР
Защитникът на Барселона Дани Алвес обяви пред медиите в родината си, че от следващия сезон ще продължи кариерата си в английската Висша лига. Договорът на играча изтича след края на настоящата кампания и със сигурност няма да бъде подновен, след като още през това лято имаше сериозни слухове, че може да напусне „Камп Ноу”.  В крайна сметка той остана, след като се разбра с треньора Луис Енрике, но идването на сънародника му Дъглас означаваше, че периодът му в отбора свършва. 

„Отивам в Англия от следващия сезон. Това е последната ми година в Барселона, след което ще играя в люлката на футбола” заяви той, цитиран от „О Глобо”. 

Това е седмата година на Алвес в Барселона, след като преди това той имаше много успешен период в Севиля, така че кариерата му в Испания определено е забележителна. През тази година се говореше, че той може да премине в Челси, а сега се счита, че отбори като Манчестър Юнайтед и Ливърпул също ще влязат в борбата за подписа му, тъй като той може да бъде привлечен със свободен трансфер.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА