Last news in Fakti

20 Октомври, 2014 15:00 1 330 0

Пет победи и пет бисера на Стойчо Младенов

  • младенов-
  • бисери-
  • вечното дерби-
  • цска-
  • левски

Бих ги шест пъти поред - виновен съм!, се е изцепвал Стойчо

Пет победи и пет бисера на Стойчо Младенов - 1
Снимка: БТА

Остават няколко дни до следващото Вечно дерби в българския футбол. Последните срещу между двата софийски гранда - ЦСКА и Левски завършват по един и същи начин - победа за "червените". Това естествено носи радост на феновете на ЦСКА, докато запалянковците на Левски се надявят отборът им да успее да преодолее "червената" заплаха. 

Но един човек превръща дербито в забавление от по-висока класа. Това е треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов, който винаги има какво да каже след победа над Вечния враг. Ето само малка част от бисерите на Стойчо след последните пет поредни победи на "червените" над "сините":

1. ЦСКА - Левски 3:0
 
Стойчо: Всички да ми викат Тройчо. Господ реши такъв резултат, за да се изкефя
 
"Оторизирам всички журналисти от днес да ме наричат Тройчо. Заслужих си името. Томов се завърна с гръм и трясък. Той спаси клуба. Днес е велик празник и за моето семейство - със съпругата ми правим 33 години съвместен живот. Господ беше решил резултатът да е точно 3:0, за да се изкефя."

2. Левски - ЦСКА 0:1
 
Стойчо: Такава загриженост - да спасяваме Левски. Цирк!
 
"Тези мачове започват да се превръщат в един голям цирк. Такава загриженост - да спасяваме Левски... Възхищавам се на моите момчета - атака след атака. Съдията? Не може да се получава такава селяния на терена."

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

3. ЦСКА - Левски 1:0
 
Стойчо: Казах на Анатоли да се готви за 0:0, но...
 
"Левски даде 500 000 лева за Огнянов, Крумов и Белаид, а ние нямаме нито лев. Но всеки месец ще сме по-добре. Казах на Анатоли Нанков, че изпускаме много и сигурно ще завършим 0:0. Но вкарахме, 1:0 ми е любим резултат. Ще бъде верен до гроб на феновете, обичам ги! "Армейският" дух е жив!"

4. Левски - ЦСКА 1:3
 
Стойчо: Тези три гола бяха най-малкото, с което да си тръгнат
 
"Не съм си и помислям, че няма да спечелим. В някои моменти подходихме доста аристократично. Тези три гола бяха най-малкото, с което да си тръгнат. Такива неща се случват на 100-годишнината им, така бият по авторитета и имиджа им... Важното за нас е, че продължаваме да бием Левски."

5. ЦСКА - Левски 2:0
 
Стойчо: Шеста поредна - виновен съм!
 
"Това е шестата ми поредна победа над Левски. Нека ме обвиняват - виновен съм! Аз имам една цел - до края на живота си да се боря за моя отбор ЦСКА."


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА