Last news in Fakti

20 Октомври, 2014 15:56 1 419 0

Притежателите на билет за Базел с предимство за мача с Ливърпул

  • лудогорец-
  • базел-
  • билети-
  • предимство-
  • ливърпул-
  • шампионска лига

Към момента има продадени над 32 000 пакета за мачовете от Шампионската лига

Притежателите на билет за Базел с предимство за мача с Ливърпул - 1
Снимка: БТА

Притежателите на билети за мача между Лудогорец и Базел в Шампионската лига ще имат предимство при закупуването на билети за следващия домакински мач на тима, съобщиха разградчани на официалния си сайт.

Идеята е притежателите на билети да ги показват на касите на Ивентим и срещу тях първи да получават талон за сблъсъка с „мърсисайдци“.

Лудогорец се изправя срещу швейцарския шампион в сряда, 22 октомври, от 21:45 часа на Националния стадион „Васил Левски“. На 26 ноември отборът от Разград посреща вицешампиона на Англия в последното си домакинство от груповата фаза.

Към момента има продадени над 32 000 пакета за мачовете от група „B“ на Шампионската лига, като оставащите количества са ограничени. Най-евтините propuski срещу швейцарците са за сектор „Б“ и сектор „Г“ - по 30 лева, с изключение на блоковете с лъвчетата, които струват по 40 лева. Пропуските за сектор „В“ се продават по 60 лева, а за сектор „А“ - 80 лева. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА