Last news in Fakti

20 Октомври, 2014 16:57 1 077 1

„Левски“: Действа се тенденциозно срещу нас

  • левски-
  • а група-
  • декларация-
  • локомотив пловдив-
  • съдии-
  • тенденция

Сините са възмутени от решенията на страничния съдия Драгомир Милев

„Левски“: Действа се тенденциозно срещу нас - 1
Снимка: БТА

Ръководството на „Левски“ скочи на страничния съдия Драгомир Милев след равенството на тима в последния кръг от българското първенство. „Сините“ завършиха наравно 1:1 с Локомотив (Пловдив) на „Лаута“, като според шефовете на столичани се действа тенденциозно срещу клуба.

От „Герена“ се обърнаха към Българския футболен съюз и всички отбори в „А“ група с призив за феърплей. Вижте декларацията на „сините“, публикувана на официалния сайт на клуба:

Ръководството на „ПФК Левски" изразява своето възмущение относно отсъжданията на страничния съдия Драгомир Милев по време на двубоя с Локомотив (Пловдив_ от XII-я кръг на „А“ група.

Във въпросната среща бяха отсъдени две несъществуващи засади в ключови за крайния изход на срещата ситуации. Твърдение, което бе потвърдено и от многократните видео повторения на телевизиите. Не знаем дали отсъжданията са плод на качествата на въпросния съдия или преднамерени решения в ущърб на клуба, но намираме тенденциозност в действията спрямо ПФК „Левски”.

Ръководството и спортно-техническият щаб се обръщат към БФС, прилежащите му комисии и всички отбори в „А” група с призив за феърплей. ПФК „Левски” апелира съдийските отсъждания да се ръководят от случващото се на терена, а не от външни фактори.

Ръководство на ПФК Левски


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 1912

    0 0 Отговор
    stiga ...ЦСКА И ЛЕВСКИ ВСЕ РЕВАТ КАТО ВДОВИЦА ЗА ХУ. ..НАЛИ ТАКА? ДУЗПИ СРЕЩУ ТЯХ НЕ СЕ СВИРЯТ,ЧЕРВЕНИ КАРТОНИ НЕ СЕ ПОКАЗВАТ. ДУЗПИ ПО 2-3 НА МАЧ ИМ ДАВАТ И КАТО ИДАТ ДА ИГРАЯТ В ЕВРОТУРНИРИТЕ КАКВО СТАВА? СРАМ ГОЛЯМ