21 Октомври, 2014 00:05 1 072 0

Юнайтед открадна точка от Уест Бромич в заключителните минути

  • висша лига-
  • уест бромич-
  • манчестър юнайтед

Юнайтед продължава с колебливото си и непостоянно представяне във Висшата лига

Юнайтед открадна точка от Уест Бромич в заключителните минути - 1
Снимка: БТА/ AP

Уест Бромич Албиън и Манчестър Юнайтед завършиха наравно 2:2 в среща от осмия кръг на английското първенство. Това бе трето равенство за Ван Гаал и компания от началото на сезона във Висшата лига, което отрежда шестото място на тима във временното класиране.

При победа днес „червените дяволи” щяха да изместят Уест Хям от четвъртото място, но за пореден път разочароваха привържениците си.

Домакините от Уест Бромич поведоха в 8-ата минута след гол на Стефан Сесеньон, който разстреля Де Хея с мощен удар от границата на наказателното поле. Второто полувреме започна много добре за „червените дяволи”, които изравниха в 48-ата минута. Влезлият като резерва Маруан Фелайни овладя с гърди, финтира играч на Уест Бромич и с удар от малък ъгъл прати топката в мрежата.

В 66-ата минута Сайдо Берахино бе изведен по прекрасен начин от Крис Брънт и отново даде преднина на „дроздовете”. В 87-ата минута обаче Дали Блинд бе точен след изстрел от далечно разстояние и донесе точката на гостите, които за пореден път не впечатлиха с представянето си.

Така Юнайтед остава без победа като гост от началото на сезона на Острова. В следващия кръг Луис ван Гаал ще има тежката задача да надхитри колегата си Жозе Моуриньо от Челси. Двубоят е в неделя от 18:00 часа на „Олд Трафорд”.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА