Last news in Fakti

21 Октомври, 2014 15:15 9 940 8

16-годишен футболист преби съдия по време на мач

  • футболист-
  • съдия-
  • мач

Инцидентът причинил прекратяването на мач между юноши младша възраст

16-годишен футболист преби съдия по време на мач - 1
Снимка: БТА

Двубоят между юношите младша възраст на Калиакра и Черно море от регионалното първенство на зона "Варна" бе прекратен заради пребит съдия, съобщи varnautre.bg

В главно действащо лице в мача се превръща 16-годишният футболист на Каварна Кристиан Евгениев.  Играчът подивял, след като съдията Николай Върбанов отсъдил дузпа за гостите в 28-та минута при резултат от 1:1. Реферът показа и червен картон, тъй като повален е футболист, останал сам срещу вратаря. В този момент Евгениев подивял и забил зверско кроше в лицето на рефера. След удара Върбанов бил неадекватен и със счупен зъб.

Гневът на футболиста бил провокиран, въпреки че само няколко минути преди това реферът отсъдил дузпа с червен картон и срещу Черно море.

Днес или най-късно утре се очаква Дисциплинарната комисия на ЗС на БФС Варна да накаже за една или две години побойника. От ЗС на БФС - Варна са категорични, че подобно поведение е непростимо и ще бъде наказано. Реферът пък си е извадил медицинско и възнамерява да заведе съдебен иск срещу таланта.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 селски тарикат

    4 2 Отговор
    Хайде сега Кристианчо,никога повече да не се доближиш до топката,да гледаш само отстрани като фен, даже и това ти е много.До стадион не трябва да се доближаваш.
  • 2 PAWG

    4 3 Отговор
    Келеша Криско е объркал спорта! Да е станал боксьор, барем и него да го млатят по тъпата кратуна!
  • 3 йордан иванов

    3 4 Отговор
    Има съдии които заслужават да бъдат бити!!!!!!!!!!!!!!!!
  • 4 Vasik Atanasova

    5 1 Отговор
    НА 16Г ПРЕБИВА СЪДИЯ А НА 26Г КВО ПРАВИМ
  • 5 Да превърнем мозъчните клетки в мускулни

    2 1 Отговор
    От край време спортистите и най - вече футболистите, ги толерират да станат ол...френясали галфони само защото много бягат :-) Естествен резултат от това е че те деградират до нивото на пещерни хора, и така е по целият свят. Дори като станат на 50, си остават ол...френи и д...ли.
  • 6 дженев

    1 2 Отговор
    пуснете го в парламента....там трябва да млати

    Коментиран от #8

  • 7 Футболисти на 16 години убиха съдия

    0 1 Отговор
    В Холандия : http://novinar.bg/news/tijnejdzhari-ubiha-sadiia-po-vreme-na-mach_NDEyMjs4OQ==.html
  • 8 Кобрата

    0 1 Отговор

    До коментар #6 от "дженев":

    Там няма да има смелост да млати щото ако перне някой и си подписва смъртната присъда още на същия ден.