Last news in Fakti

21 Октомври, 2014 16:29 824 1

Иван Иванов: Лудогорец има болни амбиции за второто място

  • иван иванов-
  • базел-
  • лудогорец-
  • болни амбиции

Иванов подкрепи селекционера на националния ни отбор Любослав Пенев

Иван Иванов: Лудогорец има болни амбиции за второто място - 1
Снимка: БТА/ AP

Защитникът на Базел и българския национален отбор Иван Иванов заяви, че Лудогорец има „болни амбиции” за второто място в група „B” на Шампионската лига. Бранителят, който в момента лекува контузия, посъветва разградчани да съсредоточат усилията си в българското първенство.

„Лудогорец имат някакви болни амбиции да се класират на второто място в групата ни. Не ги подценявам, изключително добър отбор са и това, което правят за България, е супер. Но според мен е по-важно да си гледат първенството, а мачовете в Шампионската лига са за престиж и опит и следващата година да атакуват по-големи цели”, заяви играчът на швейцарския шампион.

Според Иванов мачовете с Лудогорец ще са по-трудни за Базел от тези с Реал (Мадрид) и Ливърпул. „Срещу големите отбори се играе по-лесно. Визирам най-вече английските отбори. Там е най-лесно да се постигне добър резултат”.

Бившият защитник на ЦСКА защити селекционера на българския национален отбор Любослав Пенев: „Аз съм твърдо зад него, за мен той е най-добрият вариант за национален селекционер. Колкото повече се задържи на поста, толкова по-големи са шансовете ни да се класираме на голям форум”.

Утре вечер от 21:45 часа на Националния стадион „Васил Левски” Лудогорец приема Базел в третия си мач от груповата фаза на Шампионската лига. Лидер в групата е Реал с пълен актив от 6 точки, следван от Базел и Ливърпул с по 3. Българските шампиони все още нямат спечелена точка.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ддз

    0 0 Отговор
    Малко тъпичко изказване, ако думите не са му преувеличени от журналисти.