Last news in Fakti

21 Октомври, 2014 17:48 680 0

Свързват името на Любо Пенев с испанския Бетис

  • любослав пенев-
  • бетис-
  • слухове

Според испанските медии Пенев е един от вариантите за нов треньор на Бетис

Свързват името на Любо Пенев с испанския Бетис - 1
Снимка: БТА

Селекционерът на българския национален отбор по футбол Любослав Пенев е един от вариантите за треньор на втородивизионния испански Бетис, съобщи испанската преса.

Според изданието „Periodistadigital” бившият играч на Атлетико (Мадрид) и Валенсия може да замени на поста Хулио Веласкес, който е пред уволнение заради колебливите резултати на тима в последно време.

„Зелено-белите” са девети във временното класиране на Сегунда дивисион с актив от 14 точки след девет кръга. В последните си три мача Бетис не познава вкуса на победата.

Любо Пенев бе подложен на критики след двете поредни загуби в европейските квалификации от Хърватия и Норвегия. Очаква се до края на месеца да се проведе заседание на изпълкома на Българския футболен съюз, на което да се обсъди представянето на националите ни до момента.

Пенев е водил отборите на Литекс, ЦСКА и Ботев (Пловдив). През 2011 година спечели титлата в българското първенство с тима на „оранжевите”.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА