Last news in Fakti

21 Октомври, 2014 18:51 747 0

Дерменджиев: Чака ни тежък мач срещу Базел

  • шампионска лига-
  • лудогорец-
  • базел-
  • георги дерменджиев

Дерменджиев заяви, че мачът утре ще е тактически

Дерменджиев: Чака ни тежък мач срещу Базел - 1
Снимка: БТА

„Изиграхме два добри мача срещу силни отбори като Ливърпул и Реал (Мадрид). Базел обаче също е силен отбор и утре ни чака тежък двубой. Ще се опитаме да повторим играта си от първите две срещи в груповата фаза”, заяви треньорът на Лудогорец Георги Дерменджиев на официалната пресконференция на тима преди утрешния мач от Шампионската лига.

Утре от 21:45 часа на Националния стадион „Васил Левски” Лудогорец приема швейцарския шампион в среща от третия кръг на груповата фаза на Шампионската лига. Разградчани все още нямат спечелена точка, но са пределно мотивирани за зарадват феновете с победа над Базел.

„Мачът ще е тактически. Трябва да вложим много интелект, за да спечелим. Базел нямат добър колектив. Нашето предимство е колективът”, сподели още наставникът на „орлите”. Той каза, че няма проблеми с контузени играчи.

Вратарят Владислав Стоянов сподели, че срещата с Базел ще е най-трудният до момента, защото срещу Ливърпул и Реал не е имало големи очаквания към играчите.

„Не съм съгласен, че не мислим за вътрешното първенство. „А” група обаче е в контраст с Шампионската лига, защото у нас отборите играят с 11 човека в наказателното си поле, докато европейските отбори играят подобен на нашия стил”, каза още стражът на Лудогорец.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА