22 Октомври, 2014 12:04 595 2

Днес Лудогорец излиза срещу Базел за първа победа в Шампионската лига

  • лудогорец-
  • базел-
  • шампионска лига

Мачът ще се играе на стадион

Днес Лудогорец излиза срещу Базел за първа победа в Шампионската лига - 1
Снимка: БТА

Днес от 21.45 ч. българският шампион Лудогорец ще се изправи срещу Базел на стадион „Васил Левски“ в мач от груповата фаза на Шампионската лига.

Тимът от Разград показа прекрасни игри в турнира до тук, въпреки че регистрира две загуби с по 2:1 от Реал Мадрид и Ливърпул. Днес футболистите на Лудогорец ще имат шанса да са първите, които ще извоюват точки за български отбор в групите на Шампионската лига.

Реално швейцарският Базел е най-преодолимият отбор в група B. Швейцарците пристигат в София без най-голямата си звезда Марко Щрелер. За тях няма да играе и контузеният български национал Иван Иванов. Двата отбора се срещнаха и през миналата година в плейофите за влизане в Шампионската лига. Тогава Базел удържа две победи над Лудогорец с 2:4  и 2:0.


Базел вече удържа първа победа в групите, след като победи Ливърпул с 1:0. Ръководството на Лудогорец пък  изрази амбиция за първи успех в най-елитната клубна надпревара. Очаква се на мача да присъстват 35 000 зрители.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Румен Янев

    0 0 Отговор
    Днес Лудогорец излиза срещу Базел за първа победа в Шампионската лига
    Мачът ще се играе на стадион........Е то оставаше на нивата в царевичака.....то бива бива ама това е прекалено
  • 2 Бобката

    0 0 Отговор
    Ахахах.. верно ли мачът ще се играе на стадион? Не е за вярване...