Last news in Fakti

22 Октомври, 2014 20:00 12 610 4

Арестуваха Фабио Канаваро

  • канаваро-
  • данъци-
  • арест

Световният шампион с Италия е обвинен в укриване на данъци

Арестуваха Фабио Канаваро - 1
Снимка: БТА/АР
Бившият бранител на Интер, Ювентус и Реал (Мадрид) и световен шампион с Италия от 2006 година Фабио Канаваро е арестуван по подозрение в укриване на данъци. Настоящият помощник треньор на Ал Ахли има фирма за отдаване на яхти под наем и именно тя е целта на органите на реда.
 
При проверка на фирмата му е била иззета сума от около 900 хиляди евро, а полицията е обискирала и жилището на Канаваро. Освен това една от яхтите на бившия футболист е конфискувана. 
 
В момента се води разследване по случая, което обхваща годините от 2005 до 2010, като се смята, че Канаваро е укрил над 1 милион евро.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гостът

    2 1 Отговор
    А в България ???

    Коментиран от #3, #4

  • 2 Симеон Тасев

    0 1 Отговор
  • 3 dada

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "Гостът":

    1 milion evro za 5 godini ahahahahahha elate v bg da vidite 1 miliqrd za 5 dni
  • 4 Гостът

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "Гостът":

    Лошото е че е на гърба на нас, Българите, а вече хората почнаха да се надигат .... и черните овце ще свършат в тенджерата !