23 Октомври, 2014 10:51 524 0

Над 180 деца във Варна взеха участие в „Спортни звездички“ с ДЗИ

  • спортни звездички-
  • дзи

Спортните празници за ученици са инициатива на застрахователната компания, насочена към младежите за насърчаване на устойчивия и здравословен начин на живот.

„Спортни звездички“ 2014 стартира в морската столица с участието на 15 отбора с ученици от 4 клас. Децата се включиха в различни спортни състезания, за които получиха много и атрактивни награди. На събитието присъстваха представители на Община Варна, Регионален инспекторат по образование – Варна и други.

Спортни звездички продължава своя маршрут със следваща спирка гр. Бургас.

Програма

23.10.2014г., 13.00ч. - Бургас, зала „Младост”

28.10.2014г., 16.00ч. - Пловдив, зала „ПУ Отец Паисий“

30.10.2014г., 16.00ч. - Стара Загора, зала „Иван Вазов”

Информация за проекта:

„Спортни звездички“ е една от инициативите, обединени под името „Моето ДЗИ“, които са насочени към децата и младежите с цел развиване и насърчаване на устойчив и отговорен начин на живот чрез спорт, двигателна активност и изкуство. „Моето ДЗИ“ цели по интересен и разбираем начин да допринесе и за повишаване на информираността и застрахователната култура на подрастващите.
В това направление дружеството и неговите партньори са провели: Национален конкурс за детска рисунка „Безопасността на пътя с ДЗИ“, „Откритите уроци“ на ДЗИ с участието на любими спортни звезди, участие със спортни дни в рамките на „София диша“ и др. Стремежите на „Моето ДЗИ“ са да утвърди дългосрочни взаимоотношения с учебните заведения и младото поколение по отговорен и устойчив начин.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА