23 Октомври, 2014 12:27 973 1

Роналдо: Ще бия рекорда на Раул

  • роналдо-
  • раул-
  • рекорд-
  • ливърпул-
  • реал мадрид

Португалецът може да стане играчът с най-много голове в Шампионската лига

Роналдо: Ще бия рекорда на Раул - 1
Снимка: БТА/АР
Суперзвездата на Реал Мадрид Кристиано Роналдо не мисли за рекорда на Раул Гонсалес в Шампионската лига, тъй като е сигурен, че скоро ще го подобри.  Снощи той отбеляза дежурното си попадение при триумфа на „Анфийлд” с 3:0 и така вече има 70 гола в надпреварата, като е само на един от постижението на най-добрия реализатор в историята на столичани. 

„Не се притеснявам за рекорда, тъй като съм сигурен, че ще го подобря. Аз и Лео Меси сме много близо. Най-важното обаче е, че играхме добре и вече имаме 9 точки. Гордея се, че успях да вкарам на този стадион, но по-важното е, че класирането ни е почти осигурено” заяви той пред английските медии след победата. 

„Знаехме, че в Ливърпул ще ни бъде трудно, но изиграхме фантастични първи 45 минути и заслужавахме да победим. Дали можем отново да вземем отличието? Защо не? Ще се опитаме да го направим, но до пролетта има време. Ще бъде трудно, но сме оптимисти” добави португалецът, който за първи път вкара на стадиона на Червените в кариерата си. 

„Не мисля, че има какво да се обсъжда по отношение на смяната ми. Треньорът взе това решение, тъй като ни очаква нов труден двубой. Дербито с Барса обаче трябваше да бъде насрочено за неделя, макар и това да не е оправдание. Все пак 24 разлика за възстановяване са много” изтъкна Роналдо, явно недоволен от това, че каталунците ще почиват един ден повече.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 oluf

    0 0 Отговор
    Позьор..Велик, но позьор...