Last news in Fakti

23 Октомври, 2014 17:00 579 0

Ивайло Стоянов ще свири „вечното“ дерби

  • цска-
  • левски-
  • ивайло стоянов-
  • вечно дерби

Вечното дерби ще се изиграе в събота на Националния стадион

Ивайло Стоянов ще свири „вечното“ дерби - 1
Снимка: БТА

Ивайло Стоянов ще свири двубоя от 13-ия кръг на българското първенство между Левски и ЦСКА. „Вечното“ дерби ще се изиграе в събота от 16:00 часа на Националния стадион „Васил Левски“ в столицата.

Негови помощници ще са Иван Вълчев и Крум Стоилов, докато Валентин Добрев ще е четвърти съдия. Ивайло Стоянов има опит в мача между „сини“ и „червени“. През миналия сезон той свири последното дерби, завършило с победа на ЦСКА с 3:1.

Левски е домакин и привържениците на отбора ще са разположени в секторите „А“ и „Б“, докато тези на ЦСКА – във „В“ и „Г“. Цените за секторите „А“ и „В“ са по 14 лв., докато теза зад вратите – по 10.

ЦСКА е лидер във временното класиране на „А“ група с актив от 29 точки. „Армейците“ са в прекрасна форма, като в последните си четири мача записаха четири победи. Лудогорец е втори в класирането с 22 точки, следван от Левски и Берое с по 21.

Двубоят между Лудогорец и Черно море е поверен на Николай Йорданов, а Станислав Ставров ще свири Литекс – Локомотив (София).


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА