23 Октомври, 2014 18:54 877 0

Луис Суарес готов за „Ел Класико“

  • луис суарес-
  • барселона-
  • ел класико-
  • реал мадрид

Уругвайският футболист беше наказан да не играе в продължение на 4 месеца заради ухапването на Киелини

Луис Суарес готов за „Ел Класико“ - 1
Снимка: БТА/ AP

Футболистът на Барселона Луис Суарес е готов за предстоящото дерби срещу Реал (Мадрид) в испанското първенство, съобщиха каталунците на сайта си.

В събота от 19:00 часа българско време на „Сантяго Бернабеу“ ще се изиграе поредното „Ел Класико“, което ще прикове погледите на милиони фенове от целия свят. Барса е първи в класирането с актив от 22 точки, докато Реал е на трето място с четири по-малко.

27-годишният уругваец „излежа“ своето наказание за ухапването на Джорджо Киелини по време на мача между Уругвай и Италия на световното първенство в Бразилия и ще е на линия за дербито.

Друг е въпросът дали треньорът на Барселона Луис Енрике ще рискува с пускането му като титуляр, имайки предвид, че Суарес не е играл официален мач от четири месеца.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА