Last news in Fakti

23 Октомври, 2014 20:02 869 1

Касияс: Роналдо е в по-добра форма от Меси

  • икер касияс-
  • реал мадрид-
  • кристиано роналдо-
  • лионел меси-
  • барселона-
  • форма

Реал Мадрид и Барселона се изправят един срещу друг в събота

Касияс: Роналдо е в по-добра форма от Меси - 1
Снимка: БТА/ AP

Вратарят на Реал (Мадрид) Икер Касияс заяви, че съотборникът му Кристиано Роналдо е в по-добра форма от играча на Барселона Лионел Меси.

Тази събота двата тима ще се изправят един срещу друг в „Ел Класико“, който за пореден път ще противопостави двете големи звезди на световния футбол.

„Роналдо е по-добра форма от Лионел Меси“, сподели 33-годишният страж пред Canal Plus.

„Нашата основна цел е да спечелим трите точки у дома срещу Барса. Намираме се в превъзходна форма, спечелихме последните си осем мача. Знаем, че разполагаме с прекрасен отбор, който ще се бори за всеки един трофей през този сезон”, сподели още Касияс.

Барселона е лидер във временното класиране на испанското първенство с актив от 22 точки от осем мача. Севиля е на второ място с 19, следван от Реал (Мадрид) с 18. В последните си осем мача във  всички турнири мадридчани са записали осем победи с голова разлика 35:5.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Аре бегай

    0 0 Отговор
    Вярно е в по-добра форма, но ТОАЛЕТНАТА!