Last news in Fakti

24 Октомври, 2014 15:55 1 072 7

Гонзо: 15 години ЦСКА ми носи радост, притесних се, че ще ги закрият

  • левски-
  • цска-
  • гонзо-
  • георги иванов-
  • притеснения-
  • вечно дерби

Според Гонзо най-важно за неговите играчи е да са спокойни

Гонзо: 15 години ЦСКА ми носи радост, притесних се, че ще ги закрият - 1
Снимка: БТА

„Аз лично не се притеснявам от ЦСКА по никакъв начин – това е отбор, който 15 години ми е носил радост. Няма как сега да имаме притеснения от този отбор. Бях притеснен, когато щяха да ги закрият преди година и половина”, заяви в кръга на шегата треньорът на Левски Георги Иванов – Гонзо преди утрешното „вечно” дерби.

Утре от 16:00 часа на Националния стадион „Васил Левски” двата тима ще се изправят един срещу друг в среща от 13-ия кръг на „А” група. „Червените” са лидер във временното класиране с актив от 29 точки, докато Левски е трети с 21.

„Опитахме се цялата седмица да сваляме напрежението. Смятам, че футболистите нямат нужда от мотивация за този мач, те сами се мотивират. Най-важното е да са спокойни, за да покажат истинските си възможности. Нормално е ЦСКА да е фаворит, след като е лидер в класирането и пет поредни мача няма загуба. Но утре на терена ще видим кой е по-добрия отбор”, сподели наставникът на „сините”.

„Отборите се познават много добре и детайлите ще наклонят везните в едната или другата посока. Мачовете между ЦСКА и Левски са игра на грешки. Надявам се моите футболисти да покажат нивото, което имат и което показаха срещу Лудогорец”, каза Гонзо.

„За вас, журналистите и за феновете, този мач е по-различен. Ние се готвим всяка седмица за победа. Нито мислим как да спрем победната серия на ЦСКА, нито сме мислили каква серия имат те, за нас основното е да играем по начина, по който искаме и да спечелим”, заяви още Георги Иванов.

Той отказа да коментира назначението на Ивайло Стоянов за главен съдия на „вечното” дерби.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Shmeker

    0 1 Отговор
    Не се притеснявай от ЦСКА. Лудогорец и Берое трябва да те притесняват повече
  • 2 говедо

    0 1 Отговор
    тъпото си е тъпо! утре като падне за 9 пореден път ще се скрие за 2-3 месеца за да си ближе раните и радостта от боя
  • 3 ЦСКА

    0 1 Отговор
    Утре искам да те заболи Гонзо!

    Коментиран от #7

  • 4 kromeo

    0 0 Отговор
    Недей се притеснява Гонзалес, няма за какво - 9-та поредна загуба утре не е повод за притеснение...А ние също се бяхме притеснили като казаха, че може да сложат друг треньор вместо теб...Ти си идеалния за целта - достатъчно тъп и неспособен!
  • 5 пинко

    0 1 Отговор
    каква радост бе пловдивски глупак.С това малко чело само глупости ръсиш.
  • 6 шефа

    0 1 Отговор
    пловдиски л..няр утре няма да обелиш и дума той карачанаков си знае урока
  • 7 Autohouse Randm

    0 0 Отговор

    До коментар #3 от "ЦСКА":

    iskash ama niama.cfka sredec shte viat kato lineika