Last news in Fakti

24 Октомври, 2014 17:06 1 726 0

Пол Погба остава в Ювентус до 2019 година

  • пол погба-
  • ювентус-
  • договор

Французинът е един от любимците на тифозите

Пол Погба остава в Ювентус до 2019 година - 1
Снимка: БТА/ AP

Полузащитникът на Ювентус и френския национален отбор по футбол Пол Погба подписа договор с „бианконерите”, който ще го задържи в Торино до 2019 година. Новината бе съобщена на официалния сайт на клуба.

По този начин се слага край на спекулациите, че халфът ще напусне Италия през следващия трансферен прозорец. През последните месеци за сериозен интерес се говореше от страна на Манчестър Юнайтед, ПСЖ, както и други големи отбори.

21-годишният Погба се присъедини към „старата госпожа” през 2012 година от Манчестър Юнайтед и спечели сърцата на тифозите с невероятната си игра. Смятаният за невероятен талант и играч с огромно бъдеще, Погба вече има две спечелени титли на Италия зад гърба си, както и два трофея от Суперкупата на страната.

Той е основен играч и във френския национален отбор по футбол, на който се възлагат големи надежди след две години. Франция ще приеме европейското първенство и ще се опита да повтори успеха от 2000 година, когато победи на финала Италия след продължения.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА