Last news in Fakti

25 Октомври, 2014 10:42 543 0

Патрис Евра пропуска мача с Палермо

  • патрис евра-
  • ювентус-
  • контузия-
  • палермо

Списъкът с контузени в Юве е дълъг

Патрис Евра пропуска мача с Палермо - 1
Снимка: БТА/ AP

Футболистът на Ювентус Патрис Евра ще пропусне предстоящия мач на „бианконерите” срещу Палермо в италианското първенство. 33-годишният бранител е получил контузия на лявото бедро в петък и няма да е на линия срещу Ивайло Чочев и компания.

Масимилиано Алегри няма да може да разчита и на Андреа Бардзали, Ромуло, Мартин Касерес и Симоне Пепе, които също лекуват контузии, както и на наказания Симоне Падоин.

Ювентус е лидер във временното класиране на Серия „А”, но разочарова в последния кръг, завършвайки наравно 1:1 с опашкаря Сасуоло. Палермо, от своя страна, победи Чезена и „изплува” от дъното, а дебют като титуляр направи бившият играч на ЦСКА Ивайло Чочев.

Двубоят между Ювентус и Палермо е в неделя от 16:00 часа българско време. Днес от 21:45 часа Рома гостува на Сампдория в опит да измие срама от позорното поражение в Шампионската лига. През седмицата Байерн (Мюнхен) разби „вълците” със 7:1 на „Олимпико” в Рим.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА