Last news in Fakti

25 Октомври, 2014 12:11 853 1

От София до Манчестър – най-интересното от Цар Футбол

  • футбол-
  • от софия до манчестър-
  • дербита-
  • цска-
  • левски

Какво да гледаме през уикенда?

От София до Манчестър – най-интересното от Цар Футбол - 1
Снимка: БТА/ AP

През този уикенд почитателите на Цар Футбол могат да бъдат щастливи. В първенствата на Стария континент престоящ горещи футболни сблъсъци, а Факти.бг ви предлага четири от тях, които задължително трябва да проследите:

1. Левски срещу ЦСКА, събота (25 октомври), 16:00 часа, пряко по Нова Телевизия

Време е за поредното „вечно” дерби! Първият сняг падна над София, но на терена ще е горещо. Левски ще се опита да прекъсне негативната си серия от пет поредни загуби от врага. ЦСКА, от своя страна, е лидер в класирането и една победа тук ясно ще затвърди амбициите на тима за спечелване на титлата.

2. Реал (Мадрид) срещу Барселона, събота (25 октомври), 19:00 часа, пряко по ТВ+

Класика, но с марка Примера дивисион. Реал, който през седмицата разби Ливърпул на „Анфийлд”, ще приеме каталунците в опит да им нанесе първа загуба за сезона в испанското първенство. Очаква се дебют за каталунците да направи Луис Суарес, който изтърпя наказанието си. Уругваецът, Меси и Неймар ще са трио, което си заслужава вниманието. От другата страна намиращият се в прекрасна форма Кристиано Роналдо ще се опита вкара първи гол на Барса в първенството.

3. Манчестър Юнайтед срещу Челси, неделя (26 октомври), 18:00 часа, пряко по Диема

Първото по-сериозно предизвикателство за Луис ван Гаал във Висшата лига! Юнайтед се представя колебливо от началото на сезона, но победа над лидера в класирането ще върне усмивките на феновете. Лондончани мачкат всичко живо на Острова, но в неделя могат да са без Диего Коща, който лекува контузия и не е напълно възстановен. Възпитаниците на Жозе Моуриньо са фаворит за трите точки, но можем да очакваме всичко от това дерби.

4. Милан срещу Фиорентина, неделя (26 октомври), 21:45 часа, пряко по Би Ти Ви Екшън

Милан приема на „Сан Сиро” непостоянния Фиорентина в търсене на три точки, които да доближат тима до третото място. Двата отбора ще водят битка за местата, даващи право на участие в евротурнирите, и ще се хвърлят с всички сили за победата. В последните пет мача между Милан и Фиорентина са отбелязвани средно по 3 гола. Очакват ни горещи емоции и на Апенините.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Симеон Тасев

    0 0 Отговор