Last news in Fakti

25 Октомври, 2014 12:46 2 258 1

Цветана Пиронкова блокирана от снега в Пловдив

  • цветана пиронкова-
  • сняг-
  • пловдив-
  • тенис-
  • турнир на шампионките

Тази сутрин Цвети трябваше да проведе първата си тренировка в Арена Армеец

Цветана Пиронкова блокирана от снега в Пловдив - 1
Снимка: БТА

Обилният снеговалеж и тежките условия по пътищата на страната не позволяват на най-добрата ни тенисистка Цветана Пиронкова да се придвижи от Пловдив до София, за да продължи с подготовката си за предстоящия Турнир на шампионките.

Тази сутрин Цвети трябваше да проведе първата си тренировка в "Арена Армеец", но серията от катастрофи по пътя между родния й Пловдив и столицата на страната са блокирали нейното движение и тя остава блокирана в Града под тепетата, съобщи News7.

Престижната надпревара в столицата ни ще се проведе от 30 октомври до 4 ноември. В турнира, наречен „малкия мастърс”, ще участват осем тенисистки. Освен Цветана Пиронкова, феновете на тениса у нас ще могат да наблюдават състезателки като Доминика Цибулкова и Екатерина Макарова.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 WTA

    0 0 Отговор
    А влаковете движат ли се ?