Last news in Fakti

25 Октомври, 2014 19:43 736 0

Борусия Дортмунд продължи кошмарната си серия с четвърта поредна загуба

  • борусия дортмунд-
  • хановер 96-
  • германия

Отборът на Юрген Клоп загуби с 0:1 от Хановер 96

Борусия Дортмунд продължи кошмарната си серия с четвърта поредна загуба - 1
Снимка: БТА/AP

Отборът на Борусия Дортмунд допусна четвърта поредна загуба в германската Бундеслига.

Отборът на Юрген Клоп загуби с 0:1 домакинството си на Хановер 96, като по този начин събра актив от едва   7 точки след 9 изиграни мача в германския шампионат и е на точка от зоната за изпадане.

Борусия доминира през целия мач, но играчите на отбора така и не съумяха да се възползват от открилите им се положения.  Срещата започна със силна атака на Хановер, като още в 7-та минута Бутингорт получи топката в наказателното поле и ударът му мина покрай вратата.  След това Борусия  започна да доминира. В 12-та минута Мхитарян стреля от границите на наказателното поле, но вратарят  Цилер изби ударът му. Той трябваше да се намесва и след точен удар с глава на Хумелс в 19-та минута. В края на полувремето Ройс бе изведен на много чиста ситуация, но не успя да намери очертанията на вратата.

В началото на първото полувреме отново Ройс бе изведен на удобна позиция, но ударът му бе избит от Цилер.  Футболистите на Хановер нанесоха своя удар в 60-та минута, когато  Кийотаке отправи изключително прецизен шут от пряк-свободен удар и откри за 0:1. Играчите на Борусия отвърнаха с опасен удар с глава на Рамос, който мина покрай вратата.  След това Вайдерфелер трябваше да избие топката от краката на откъсващия се сам срещу него Битенкурт. В самия край на срещата Гюслелям от отбора на Хановер бе изгонен за втори жълт картон. Мхитарян изпусна ново чисто положение за Борусия, с което затвърди поредната загуба на неговия отбор.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА