Last news in Fakti

25 Октомври, 2014 21:59 959 0

Лудогорец се справи с Черно море

  • лудогорец-
  • черно море-
  • а група

Тимът от Разград победи моряците с 2:0

Лудогорец се справи с Черно море - 1
Снимка: БТА

Отборът на Лудогорец успя да спечели домакинския си мач срещу Черно море с 2:0.

Срещата в Разград трябваше да започне в 19:00 ч., но стартира с половин час по-късно заради тежките атмосферни условия.

Мачът започна с надмощие на Лудогорец, но първото чисто положение бе за Черно море. В 12-та минута  Бургхард стреля точно, но Кайсара изби удара му пред гол линията.  Домакините отвърнаха  с добра атака в 15-та минута, която завърши с точен, но доста слаб удар на Александров. В 41-та минута пък Мисиджан бе изведен сам срещу вратаря, но не успя да преодолее Пиргов.

Лудогорец откри резултата в началото на второто полувреме. В 52-та минута  Вандерсон се възползва от добро центриране на Кайсара и прати топката във вратата за 1:0. Футболистите на Черно море отговориха с опасна атака в 61-та минута. Тогава центриране на Коконов попадна у Паланков, чийто шут мина над гредата. В 67-та минута Хамза изведе Абало сам в накзателното поле, но от 7 метра той не успя да улучи вратата. В 74-та минута отново Хамза изведе Анисе сам срещу вратаря. Халфът обаче не успя да овладее добре топката и позволи на Пиргов да я избие от краката му. Точка на спора сложи Мисиджан в 75-та минута, който отбеляза за 2:0 след изключително атрактивен удар с фалц.

По този начин Лудогорец излезе на второ място в класирането на А група с актив от 25 точки,  на 7 точки зад лидерите от ЦСКА.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА