Last news in Fakti

26 Октомври, 2014 10:28 929 0

Буш: Да вкараш на Левски - безценно

  • буш-
  • левски-
  • цска-
  • вечното дерби

Вече можем да мислим за шампионската титла, заяви голмайсторът

Буш: Да вкараш на Левски - безценно - 1
Снимка: БТА
Голмайсторът на ЦСКА Серджиу Буш отново наказа "Левски", демонстрирайки високата си класа при победата вчера с класическото 3:0. Румънецът е едноличен лидер при реализаторите в "А" група с 8 попадения.
 
"Снегът не ми повлия, същото като в Румъния е. Добре, че теренът не беше замръзнал. Благодаря на всички наши фенове, истинско удоволствие е да се играе при такова подкрепяне от трибуните. Радвам се, че победихме при това с убедителен резултат и че никой не пострада сериозно на хлъзгавия терен. Мисля, че вече можем да мислим за шампионската титла", коментира Буш.
 
"Всеки път тренираме здраво и играем винаги за победа. Радвам се, че вкарах в двата мача срещу "Левски", защото знам какво означава този мач. Да вкараш два на "Левски" - безценно. Радвам се и че направих асистенция за третия гол", добави румънецът. 
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА