Last news in Fakti

30 Октомври, 2014 15:00 559 2

Пиронкова: Искам поне една победа в София

  • пиронкова-
  • поне една победа-
  • софия

Българката призна, че е имала болки в лявото ходило по времев на мача с Петкович

Пиронкова: Искам поне една победа в София - 1
Снимка: БТА/AP

Първата ни ракета при жените Цветана Пиронкова призна, че загубата от Андреа Петкович във втори мач от Турнира на шампионките в София е била доста неприятна за нея.

"Андреа игра страхотно през цялото време. Първият сет беше изключително дълъг и изтощителен. Не помня кога за последно съм играла час и половина един сет. Не е особено приятна тази загуба за мен, но ще я преживея" - каза пловдивчанката на пресконференция след двубоя. Тя призна, че е имала проблем с лявото ходило, на което са й се появили няколко мазола, но това не е било причината за загубата й от германката.

"Срещата можеше да се развие по съвсем различен начин, ако бях спечелила първия сет, но аз в нито един момент не се отказах. Просто Андреа беше като стена и не ми даваше лесни точки" - каза още Цвети.

Пиронкова сподели още, че е играла няколко пъти до момента с последната си съперничка в груповата фаза - Карла Суарес Наваро, но няма нито една победа срещу нея.

"Дано играя добре и ще съм най-щастлива, ако стигна до успеха. Наистина много искам да запиша една победа тази година в София" - завърши първата ни ракета.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Toko

    0 0 Отговор
    Ам стягай си дупарата и работи
  • 2 Путин

    0 0 Отговор
    То и аз искам да та помпя,ама найси!!!