Last news in Fakti

30 Октомври, 2014 15:54 669 0

БФС пожали Левски с малко наказание

  • бфс-
  • левски-
  • цска-
  • инциденти-
  • младенов-
  • глоба

Сините ще играят един мач без публика

БФС пожали Левски с малко наказание - 1
Снимка: БТА/АР
Дисциплинарната комисия към БФС пожали Левски след инцидентите от последното Вечно дерби в събота. Тогава армейците удариха с 3:0 "сините", като фен на Левски нокаутира Стойчо Младенов със снежна топка, след което част от феновете нахлуха на пистата. Така БФС глоби с 20 000 лева Левски и "сините" ще трябва да играят един домакински мач пред празни трибуни.

ЦСКА също отнесе санкции. Армейците са глобени с 2000 лева заради феновете си, докато Тодор Янчев ще трябва да се бръкне за 500 лв. и да не стои един мач на треньорската скамейка на отбора си.

"Инцидентът със Стойчо Младенов е без нараняване и по принцип наказанието за такова деяние е предупреждение с лишаване от домакинство. Но на срещата има двама ранени полицаи, които са показали медицинските си свидетелства и затова Левски е санкциониран с един мач при закрити врата".

"Тъй като това не е първо провинение за тях, ги глобяваме и с 15 000 лева. С другите глоби сумата е общо 20 000 лева", заяви председателят на комисията Юрий Кучев.

 
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА