Last news in Fakti

30 Октомври, 2014 17:28 755 0

Мачът с Малта се мести в Бургас?

  • бфс-
  • национален отбор-
  • българия-
  • малта-
  • квалификация-
  • бургас

Националите ни може да играят квалификацията с Малта на стадион Лазур

Мачът с Малта се мести в Бургас? - 1
Снимка: БТА
БФС най-вероятно ще изпрати футболните ни национали да домакинстват на Малта на стадион "Лазур" в Бургас. Евроквалификацията е на 16 ноември от 21.45 часа, като все още не се знае къде ще се играе. "Трикольорите" са изправени пред угрозата да играят пред празни трибуни, заради ексцесиите от мача с Хърватия.

Тогава част от феновете на "лъвовете" нападнаха с факли, бомбички и димки гостуващата агитка и срещата временно бе прекратена. И двете страни твърдят, че атаката е била провокирана от съперника, но предстои компетентните органи да се произнесат. От БФС ще използват в защитата си това, че инцидентът на "Васил Левски" е първи под егидата на УЕФА за тази година.

На 13 ноември се очаква от УЕФА да обявят санкциите си, като най-вероятно ще се разминем само с глоба и последно предупреждение. Именно заради последното предупреждение, а и заради ниската посещаемост в София, е възможно двубоят с Малта да бъде преместен в Бургас.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА