30 Октомври, 2014 19:28 822 0

Баждеков: Вечното дерби да е на клубните стадиони

  • баждеков-
  • левски-
  • цска-
  • вечното дерби

Нека има лимитиране на гостуващата агитка според капацитета на трибуните, каза Баждеков

Баждеков: Вечното дерби да е на клубните стадиони - 1
Снимка: БТА
Изпълнителният директор на Левски Константин Баждеков поиска вечното дерби с ЦСКА да се върне на клубните стадиони.

„Последният ни мач срещу ЦСКА ни коства разход около 60 000 лева за наема и охраната на Националния стадион. Предложихме мачовете да се върнат на клубните стадиони и да има лимитиране на гостуващата агитка според капацитета на трибуните“, каза Баждеков.

„Синият“ шеф беше изслушан от Дисциплинарната комисия във връзка с инцидентите на последното издание на вечното дерби, което ЦСКА спечели с 3:0.

„Със сигурност всяка санкция ще е тежка за нас. От началото на сезона платихме много глоби, а това още повече утежнява и без това тежката ситуация от финансова гледна точка“, каза още Баждеков.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА