Last news in Fakti

31 Октомври, 2014 15:56 3 362 2

Лудогорец попиля Марек

  • лудогорец-
  • марек-
  • а група

Тимът от Разград спечели с 0:4

Лудогорец попиля Марек - 1
Снимка: БТА

Отборът на Лудогорец победи Марек с 0:4 в гостуването си от 14-ия кръг на А група.

Тимът от Разград доминираше през целия мач и пропусна куп положения, можейки да направи резултата много по-сериозен.

Мачът започна ударно за шампионите, които поведоха още в 5-та минута. Тогава Дяков изведе Ангуло по крилото и той с прецизен пас намери Абало, който от непосредствена близост отбеляза за 0:1. Натискът на Лудогорец постепенно се засили и в 21-та минута Марселиньо пропусна да се разпише сам срещу вратаря. Само две минута по-късно  Мисиджан отново изведе бразилецът сам срещу вратаря, но той стреля твърде слабо и вратарят Михайлов спаси. В крайна сметка Марселиньо успя да се разпише, след като се възползва от много добро центриране на Абало и с глава вкара за 0:2. В 34-та бразилецът върна услугата на Абало, извеждайки го на чиста позиция, но неговият шут излезе в аут. В края на полувремето се откри първата чиста позиция пред футболистите на Марек. Тогава центриране на Лахчев стигна до Бонев, който стреля от чиста позиция, но ударът му бе спасен от Владислав Стоянов.

Още в началото на второто полувреме Мисиджан отправи топовен удар от далеч, избит от Михайлов. В 60-та минута Марселиньо поде самостоятелна акция и преминавайки през пространство от около 50 метра пусна топката покрай вратаря на Марек, но тя излезе в аут. Все пак в 65-та минута Безяк бе изведен сам срещу вратаря и без проблеми отбеляза за 0:3.  В 73-та минута Вандерсон се озова на много чиста позиция, но изпрати топката над вратата. Крайният резултат бе оформен от Дани Абало в 84-та минута. Тогава той бе изведен на чиста позиция и прехвърли вратаря Михайлов за 0:4.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Autohouse Randm

    0 0 Отговор
    na omrialo kuche noj vadiat
  • 2 диан

    0 0 Отговор
    ами не останаха живи кучета в нашето първенство
    от доста време насам