Last news in Fakti

31 Октомври, 2014 16:56 565 2

Георги Дерменджиев: Играчите вече свикнаха с прехода между Европа и А група

  • георги дерменджиев-
  • лудогорец-
  • а група

Той бе доволен от успеха на Лудогорец над Марек с 4:0

Георги Дерменджиев: Играчите вече свикнаха с прехода между Европа и А група - 1
Снимка: БТА

Треньорът на Лудогорец Георги Дерменджиев беше доволен от представянето на своя отбор, който победи Марек с 0:4. Той заяви, че не се притеснява от преднината на ЦСКА в първенството и че вече тимът му се готви за предстоящата среща от Шампионската лига срещу Базел.

„Контролирахме играта през целия мач.  Можеше резултатът да е и по-голям от 4:0, но това няма значение. Хубавото е, че няма контузии. Знаете, че във вторник играем с Базел.  Сега вече се готвим за тях.

Момчетата вече разбраха прехода между А група и Шампионската лига  и се справят по-добре.  Вече играем по-добре във вътрешното първенство.  В момента ЦСКА води с 4 точки, но аз не правя сметки.  Искам Лудогорец да печели, а ЦСКА да завършват така, както искат те. Има много мачове и нещата ще се променят.“ 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Симеон Тасев

    0 0 Отговор
  • 2 Симеон Тасев

    0 0 Отговор
    поне те прават нещо смислено